28 Şubat 2012 Salı

Dr Franklin


ShinShiva is an ayurveda resort, where Dr Franklin comes for consulting..Dr. Franklin made the beach experience exciting, vigorous and rejuvenating by proposing and demonstrating Ayurvedic treatments to the initial travelers from Western Europe and US to the famed Kovalam beaches. This idea caught the fancy of elderly west European tourists season by season. Naturally when Kovalam beach developed new resorts Dr. Franklin's expertise came to be in great demand. There were repeat visits by tourists and consultations over the telephone after they returned home to Europe. Scores of beach resorts have utilized the services offered by Dr. Franklin, which became a catalyst for the entire tourism industry.
Awards and Accolades ::
Dr. Franklin was given " Tourism Man of the Year " award by the then US Consulate General Mr. Bernard J. Alter in March 2000. In 2006, he was adjudjed the best Ayurvedic Doctor and a special award was presented by Sri. A. K. Antony. Again in 2007, Dr. Franklin was awarded as " The Best Ayurvedic Doctor " by His Highness the Maharaja of Travancore.
With My Love
*
Shinshiva Dr. Franklin'in konsultasyon icin geldigi bir ayurveda beldesi.Dr. Franklin kumsal deneyimini; Kovalam sahillerine gelen Bati Avrupali, Amerikali yolculara Ayurveda terapilarinio tanitarak  heyecanli, hareketli ve genclestirici bir deneyime donusturdu. Yasi geckin Bati Avrupali turistler buna giderek daha fazla ragbet ettiler. Dogal olarak Kovalam sahili gelistikce ve yeni yerler acildikca Dr Franklin'in uzmanligina olan talep giderek artti. Turistler tekrar tekrar gelmeye basladi ve Avrupa'ya dondukten sonra telefonda danismaya devam ettiler..Bircok tatil beldesi Dr Franklin'in verdigi hizmetleri sundu. Bu turizm icin buyuk bir katalizor gorevi yapti...
Odul ve Unvanlari
Dr. Franklin 2000 yilinda ABD Baskonsolosu Bay Bernard J. Alter tarafindan 'En Iyi Turizmci' odulune layik goruldu. 2006 yilinda en iyi Ayurveda Doktoru unvanini aldi ve Sri. A.K. Antony tarafindan ozel bir odul verildi. 2007 Yilinda tekrar , Dr. Franklin " En Iyi Ayurveda Doktoru " unvanini Majesteleri  Travancore'nin Maharajasi tarafindan aldi..  .
Sevgilerimle

25 Şubat 2012 Cumartesi

Thiruvanananthapuram


Hindistan`in Thiruvananathapuram adli havaalanina indim.Nasil bir isim..Her seferinde yardim aliyorum dogru iletmek icin..Havaalaninda bavulumu beklerken yuruyen banttan bavuldan cok siki siki sarmalanmis kutular geciyordu..Karli kis gunlerinden sonra birden kendimi daha sabah olmasina ragmen 24 C isida buldum..Bavulumu alip disari ciktim..Kocaman bir `Ayse` yazisiyla karsilandim..Sonra hossohbet bir Alman ile ayni araca bindirildim ve yola koyulduk..Ozlemisim buralari, bu temposu sakin ve kalbi buyuk insanlari..Bence bizden cok daha degerli bir seyleri kavramislar, kalplerine yerlestirmisler..
Sonra da yukaridaki fotograftan ozendigim shinshiva resort` a geldim. Fotografin eksigi yok, fazlasi var..
Burasi cook guzel..
Sevgilerimle
*
I landed at the Thiruvananathapuram airport of India..What a name..Every time I ask for help in order to write it well..There were more boxes wrapped in nylon passing by then suitcases, while I was waiting for my luggage. After the days with snow I found myself in a warmth of 24C, although it was till morning time..Someone was waiting for me with a big `Ayse` sign. Afterwards I have been put in the same vehicle with a nice German and we departed.I have missed this place..This people with a calm tempo and big hearts..It looks like they have found some more valuable things then we did and put them in their hearts..Subsequently we arrived at the shinshiva resort, I have been admiring from the above foto..It is even more beautiful than the picture..
Wit My Love

24 Şubat 2012 Cuma

Ayurveda Tatili- Ayurveda Holliday

Bugün Hindistan'a iki haftalık bir Ayurveda tatili için gidiyorum..Kendimi şımartmaya karar verdim..
*
Today I go to India for a two week Ayurveda Holliday. I have decided to spoil myself..

Sevgilerimle
*
With My Love

23 Şubat 2012 Perşembe

Eurovision 2012 Türkiye Can Bonomo- Eurovison 2012 Turkiye Can Bonomo

Eurovizyona katılacağımız şarkı belli oldu. Can Bonomo ve 'Love Me Back'.İngilizce sözlü bir şarkıyla katılıyoruz. Bol şanslar..
Sevgilerimle
*
The Eurovision song for Turkey has been chosen.Can Bonomo will sing 'Love Me Back'. We are participating with a song that has English words..Lots of Luck..
With My Love

22 Şubat 2012 Çarşamba

Ho'oponopono Anıları Temizlemek -Ho'oponopono Cleansing Memories Within



..İlahi Yaratıcı, baba, anne, çocuk bir olarak…Eğer ben, ailem, akrabalarım ve atalarım seni,
aileni, akrabalarını ve atalarını düşüncelerimizle, sözlerimizle, eylemlerimizle, ve davranışlarımızla
yaradılışımızın başlangıcından şu ana kadar gücendirdiysek, senin affını diliyoruz.
İzin ver, bu arınma, saflaşma, serbest bırakma tüm olumsuz anıları, engelleri, enerjileri ve
Titreşimleri kesip atsın ve bu istenmeyen enerjileri saf ışığa çevirsin…Ve bu gerçekleşsin..

 Beni en etkileyen Hikayelerden biri; Dr. Hew Len'in sadece dosyalarına her gün teker teker bakıp, kendi içinde olumsuz yansımalarını affederek, azılı vakaları olan bir  tımarhanenin, iyileşmeler nedeniyle artık ihtiyaç duyulmaması nedeniyle kapanmasıdır. Herşey bizim yansımamız ve affederek olumsuz yansımalardan kurtulabiliyoruz. Yukarıdaki duayı, ihtiyaç halinde defalarca içimden okuduğumda mucizelerin olduğunu kendim yaşadım..Belki çok basit gelecek, ama önyargılı olmayın, deneyin..Çok etkileyici..Dr. Hew Len 2011 Haziran ayında maitri kişisel gelişim merkezi tarafından Istanbul'a getirildi..Ben kaçırdığıma üzüldüm. Bu Nisan tekrar geliyor, ilgilenenlere duyurulur..
Sevgilerimle
*
One of the stories that effected me most is about Dr. Hew Len. He just took the files of severe cases in an asylum and forgave their projections in him. In time there was so much healing that they decided to close the asylum.
Everything is our projection, by forgiving we can get rid of the negative creations..I myself witnessed miracles by saying the prayer on this video silently many times..Maybe it is very simple, but don't have have prejudices, try it out. Very effective..Dr. Hew Len was in Istanbul in June 2011, organized by Maitri Personal Development Center. I felt sorry for missing this oppurtunity.This April he is here again..For the ones who missed it..
With My Love

21 Şubat 2012 Salı

Zinde Olmak İster Misiniz? - Vitality Workshop

ZİNDE OLMAK İSTER MİSİNİZ?
Suzanne Carter

 14 Nisan 2012 Cumartesi



                 

The people who will really accomplish great things in life are those who are willing to discipline their lives, who maintain their health, their vitality, their efficiency through this process of rigorous disciplining of what they take into their bodies and what they do in life. It's a very important thing in terms of championship living.’  Bob Richards

Hayatta büyük şeyler başaran insanlar, yaşamlarını displin içinde yaşamaya istekli olan insanlardır. Bedenlerine ne aldıkları ve hayatta ne yaptıkları konusunda özenli bir disipline sahip olanlar sağlıklarını, zindeliklerini, verimliliklerini korurlar. Yaşamın şampiyonu olma anlamında bunlar önemli şeylerdir..’                                      Bob Richards



Bu seminer; hayatında nasıl göründüğüne ve nasıl hissettiğine dair olumlu bir değişiklik yapmaya istekli olanlar içindir. Beslenme ile ilgili belki de daha önce duymadığınız asal bilgiler verilecektir..

Bu seminerde neler mi yapılacak?

  • Kilo verme teknikleri, hangi basit gıdalar şişmanlatır üzerine bilgi verilecek
  • Duygu ve düşünceleriniz kilo konusunda gerçekliğinizi nasıl yaratıyor üstünde durulacak
  • Kilo verme hipnozu uygulanacak
  • Rehberli meditasyon yapılacak
  • Yaşam stili analizi yapılacak
  • İçinizdeki çocuğun, kiloya yansıyan yaraları ile çalışılacak
  • Bağımlılıklarınızı serbest bırakma üzerine çalışılacak
  • Suyun önemi ile ilgili bilgi verilecek
  • Geçmiş yaşam regresyonu yapılacak

Bu seminerde size alışveriş listeleri, karaciğer temizliği reçetesi gibi bilgiler içeren bir dosya verilecektir!!
*



Suzanne Carter Kimdir? I.I.H.H.T.  I.T.E.C. BSYE ( beslenme) ..Suzanne sertifikalı bir Usta Hipnoterapisttir. Proudfoot Hipnoz ve Psikoterapi Okulu’ndan mezundur. Kendi alanında 15 yıldır yoğun bir şekilde çalışmakta olup, çeşitli farklı dallara da el atmıştır..Özellikle kilo kontrolü, doğurganlık programı ile şifa vermiştir. Kişilerin korkularından arınması , duygusal bedenleri ile baş edebilmesi, özgüvenlerini geri kazanmaları ile hayatlarını daha iyi yönde yaşayabilmelerine yardımcı olmuştur..İngiltere doğumlu olup, 2003 yılından beri Istanbul’a gelmektedir. Doğal bir şifacı olan Suzanne, danışanlarının enerji alanlarına girerek bloke olmuş meridyenleri düzeltme, denge ve huzuru geri getirme yetenğine sahiptir..Çalışmalarının kalbinde insanlara güçlerini geri kazandırmak, hayattaki hedeflerine ulaşmada yardımcı olmak vardır. Birebir seanslarında olduğu kadar gurup çalışmalarında da bu amaca hizmet etmektedir..1994 Yılında beri Suzanne tamamlayıcı terapiler üzerine eğitim aldı ve çeşitli sertifikalar aldı..İngiltere’de kendi kliniğini açtı. Çalışmalarını burada yürütmektedir..Aldığı eğitimler: Hipnoterapi, Detoks ve kilo kontrolü koçluğu, doğurganlık programı, sağlık ve beslenme, anti yaşlanma, refleksiyoloji, enerji dengeleme, enerji okuma, geçmiş yaşam regresyonu, meditasyon…

Who is Suzanne Carter? I.I.H.H.T.  I.T.E.C. BSYE..Suzanne is a certified hypnotherapistand master hypnotist through the proudfoot School of Hypnosis and Phsycotherapy. She was born in England and has been travelling to Istanbul since 2003. She has worked intensively in her field for the past 15 years, this work has led her to develop different programmes, which include weight loss management, through the infertility programming, to help people release their fears and deal with their emotional bodies, regain their self confidence and build self esteem, so they can live their very best lives. As a natural healer Suzanne has abilities to tap into a person's energy field helping to clear blocked meridians, bringing back balance and peace..At the heart of her work is the gift to empower and help people to achieve their goals in life whether you are seeing her one-to-one bais or as part of a group therapy, you will enjoy the same support, encouragement and succes.In 1994 Suzanne began stuying complimentary therapies and gained various qualifications over the following years, which led her open her own clinic in the U.K. from which she runs meditation classes and healing workshops..Treatment guideline:hypnotherapy, detox and weight loss coaching, fertility programming, health and nutrition, anti aging, reflexiology, energy realignment, energy readings, past life regression, future life, meditation, workshops..




TARİH :           14 Nisan 2012 (Cumartesi)
YER :               Larespark Hotel
Taksim Talimhane Bölgesi 

NOT: Ayrıca 15 Nisan Pazar günü de bireysel seanslar verecektir..

KATILIMCI SAYISI SINIRLIDIR.
Seminerle ilgili bilgi almak için aşağıdaki numaralardan irtibata geçebilirsiniz.
*
DATE:        14 April 2012 (Saturday)
VENUE:     Larespark Hotel Taksim Talimhane region

PS: On the 15th of April she also will give private sessions

PARTICIPATION IS LIMITED IN NUMBER

For more information on the workshop please call following numbers

*

BATANAY TOURISM

Tel  : +90 212 241 71 79    +90 212 241 40 75  events @batanay.com  

20 Şubat 2012 Pazartesi

Şimdi Kartları - The Now Cards

Bugün size Şimdi kartlarından bir kart seçtim..Kartın adı: Kendi Üzerinde Çalış..
Kendi üzerinde çalışmak, farkındalığınızı arttırma yönünde bir taahhüt ve bir teknik uygulayarak (yoga gibi) veya farklı oluş hallerini deneyimleyerek kendinizi geliştirmektir..Örneğin çok öfke yaşayan bir insan, başkalarına öfkesini kusmak yerine kendi öfkesine bakmak, kendini gözlemlemek üzerine bir taahhüde girebilir. Bu şekilde kişi kendi öfkesinin sorumluluğunu almış olur, sürekli başkalarını suçlamak yerine.. Buna Kendi Üzerinde Çalışma denir.
Hayatında şu anda bir fırsatla karşı karşıyasın..Eğer zorluklar yaşıyorsan, evren senin farkındalığını arttırmak istediği içindir..Bit kurban olma, durumu farklı bir bakış açısını görmek veya farklı bir şekilde ilişkiye girmek üzere kullan..Anla ki, deneyimlediğin şey içinden geliyor ve dış Dünyada yansımalar yapıyor..Bu altın bir fırsattır..Daha yükseğe çıkmak üzere bir çağrı aldınız..Bunu kullanın ve uçun..
Sevgilerimle..


I have chosen a The Now Card for you..
With My Love

18 Şubat 2012 Cumartesi

Antalya Kum Festivali - Antalya Sand Festival

Şimdiye kadar 5 tane kum festivali düzenlendi Antalya'da..Geçen yıl 13 ülkeden 25 uluslararası sanatçı 7500 metrekare bir alanda kum heykellerini sergilediler..Bu yıl tema Hollywood 2, Nisan'da tekrar sanatçılar heykellerini yaratıyor merakla bekliyorum..
*
Untill 5 sandfestivals have been organized in Antalya.Last year 25 international artists from 13 different countries on a 7500 square meter area have exhibited their sand sculptures.This years theme is Hollywood 2, in april the artists will start to create their sculptures..I am in anticipation..


Dünyanın ikinci büyük kum festivali, Lara Plajında gerçekleşiyor..
*
The second largest sand festival is on the Lara Beach

Her yıl tema değişiyor..Mitoloji veya Hollywood gibi..
*
Every year the theme is different..Like mythology or Hollywood..


 geçen yıl Hollywood temasından; Titanic
*
From last years Hollywood theme; Titanic

Bu kim bilmiyorum?
Sevgilerimle
*
I don't know who this is:))
With My Love

17 Şubat 2012 Cuma

Kastanyet - Castanet

Merihçiğe Teşekkürlerimle..Ben bayıldım..
Sevgilerimle..
*
With many thanks to dear Merih.. I loved it..
With My Love

16 Şubat 2012 Perşembe

Duygular - Emotions



Batı kültüründe hep duygularımızı bastırmak üzere eğitildik..Bir çoğumuz zamanla duygularıyla bağını kaybetti..O kadar ki, bazılarımız aşık olduğumuzun bile farkına varamıyor..Özellikle olumsuz duygular kaçınılması gereken canavarlar gözüyle bakılıyor..Onları öyle bir şekilde basıtırıyoruz ki, bir süre sonra artık bulamıyoruz bile..Ve işte bu tehlikenin başladığı zaman, bir çıkış yolu bulmak için hastalık yaratmaya başlıyorlar ya da olumsuz senaryoları tekrar tekrar yaratıp çözülme alanı yaratmaya çalışıyorlar.
Şifa yolculuğuna çıktığınızda, amacınız birkaç ilaçla onları bastırmak değilse, ilk olarak onları tekrar bulmamız gerekiyor. Sonra da onlara alan tanıyarak, tekrar o duygulardan geçmemiz gerekiyor..Fakat o kadar korkuyoruz ve o kadar bilmiyoruz ki bu süreci, kötü bir şey oluyor diye hemen tekrar bastırmaya çalışıyoruz onları..Bir süre bu duygulara alan tanıdığımızda, onlardan ebediyen kurtulabileceğimizi bilmiyoruz.
Bir de öfkeyi yapıcı bir şekilde kullanmaya niyet etmeliyiz..Örneğin spor yaparak..
Bugün duygularınızı dinleyip alan tanımaya ne dersiniz?
Sevgilerimle
*
We have been trained in the Western culture to suppress our feelings..Most of us lost their connection with their feelings..In such an extend that some of us are even not aware that they are in love..Especially the negative feelings we see as demons we need to get rid of..We are so busy suppressing them that we even can not find them any more.And this is where the danger starts, in order to find a way out they start to creat an illness or they create the negative senarios over and over again in order to be released. If you start with your healing journey, if your aim is not to suppress them with medicine, you first need to find those feelings again, give them space and go through them again. But we are so afraid and so ignorant that we think something bad is happening and as soon as they come up, we suppress them again. We don't know that we can rid of them eternally if give them space and go through them..Also we need to have the intend to go through our anger in a constructive way..For example with sports.
Maybe today  we can listen to our feelings and give them space...
With My Love

14 Şubat 2012 Salı

Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun - Happy Valentine's Day

St.Valentine Efsanesi

Sevgililer güne ve Aziz Valentin'in geçmişi tarihin gizemli sayfalarından biridir..Aziz Valentin kimdi ve nasıl bu günün gelenek haline gelmesi ile ilişkilendirildi?
Katolik Kilisesi en az üç değişik aziz tanıyor adları Valentine veya Valentinius olan..Hepsi de şehit olmuş.
Bir efsaneye göre Valentine 3. yüzyılda, Roma'da hizmet eden bir rahipti. İmparator 2. Claudius bekar erkeklerin, ailesi ve çocukları olan erkeklerden daha iyi asker olduklarına karar verip genç erkeklerin evlenmesini yasakladı..Valentine bu haksızlığı fark edip, Claudius'a karşı geldi ve gizlice genç sevgilelerin nikahlarını kıydı. Valentine'nin bu yaptıkları ortaya çıkınca Claudius ölüm fermanını verdi..Ve işte onun anısına sevgililer 14 Şubat'ı kutluyor..
Sevgilerimle...


The Legend of St. Valentine
The history of Valentine's Day--and the story of its patron saint--is shrouded in mystery. Who was Saint Valentine, and how did he become associated with this ancient rite?

The Catholic Church recognizes at least three different saints named Valentine or Valentinus, all of whom were martyred. One legend contends that Valentine was a priest who served during the third century in Rome. When Emperor Claudius II decided that single men made better soldiers than those with wives and families, he outlawed marriage for young men. Valentine, realizing the injustice of the decree, defied Claudius and continued to perform marriages for young lovers in secret. When Valentine's actions were discovered, Claudius ordered that he be put to death. In his memory lovers celebrate 14 Februray..
With My Love


13 Şubat 2012 Pazartesi

Taj Mahal

Sevgililer Günü yaklaşırken sevgi adına yapılmış en güzel eserlerden biri geldi aklıma: Taj Mahal
1628 Yılında Şah Cihan Banu'yu kraliyete yeni eşi olarak getirdi. Aynı zamanda eşine, 'sarayın mücevheri' anlamına gelen Mumtaz Mahal üvanını verdi. Şah Cihan'ın başka eşleri olsa da Mümtaz Mahal en sevdiği eşiydi ve onu her yere, savaşlar da dahil olmak üzere yanında götürüyordu. 1631 Yılında Mümtaz Mahal 14. çocuğunu doğururken, oluşan komplikasyonlar nedeniyle vefat etti. Ölüm döşeğinde Şah Cihan Mümtaz'a bir daha evlenmeyeceği ve mezarı üstüne en zengin anıtı inşa edeceğine dair söz verdi.
Söylentiye göre Şah Cihan'ın kalbi bu ölümle o kadar kırılmıştı ki, iki yıl boyunca genel yas ilan etti. Ölümünden bir süre sonra Şah Cihan sevgi üzerine tarihe geçmiş en güzel anıtı inşa ettirdi.22.000 İşçi, 22 yıl boyunca bu binayı inşa etti. Şah Cihan 1666 Yılında vefat ettiğinde mezarı Mümtaz Mahal'ın yanına yerleştirildi....
*
As Valentine's Day is coming one of the most beautiful monuments built in the name of love came into my mind: Taj Mahal
. When Shah Jahan died in 1666, his body was placed in a tomb next to the tomb of Mumtaz Mahal.
It was in the year 1628 that Shah Jahan became the Emperor and entrusted Arjumand Banu with the royal seal. He also bestowed her with the title of Mumtaz Mahal, meaning the "Jewel of the Palace". Though Shah Jahan had other wives also, but, Mumtaz Mahal was his favorite and accompanied him everywhere, even on military campaigns. In the year 1631, when Mumtaz Mahal was giving birth to their 14th child, she died due to some complications. While Mumtaz was on her deathbed, Shah Jahan promised her that he would never remarry and will build the richest mausoleum over her grave.

It is said that Shah Jahan was so heartbroken after her death that he ordered the court into mourning for two years. Sometime after her death, Shah Jahan undertook the task of erecting the world's most beautiful monument in the memory of his beloved. It took 22 years and the labor of 22,000 workers to construct the monument. When Shah Jahan died in 1666, his body was placed in a tomb next to the tomb of Mumtaz Mahal. This magnificent monument came to be known as "Taj Mahal" and now counts amongst the Seven Wonders of the World. This is the true story of the Taj Mahal of India, which has mesmerized many people with its bewitching beauty.

Bollywood bu öykünün hoş bir filmini çekmiş..
Sevgilerimle..
*
Bollywoood made a nice movie out of it..
With My Love

12 Şubat 2012 Pazar

Whitney Houston

11 Şubat 2012'de hayata veda eden muhteşem ses Whitney Houston..
Seni her zaman seveceğiz..
Sevgilerimle..
*
An amazing voice Whitney Houston has past on 11 February 2012..
We will always love you..
With My Love

10 Şubat 2012 Cuma

Deepak Chopra


Taahhüt, insan özgürlüğüne varan nihai yoldur..Sahip olduğun tüm enerjiyi açığa çıkarır ve yaratıcılık alanında kuantum sıçramalar yapmanı sağlar..Eğer tek yönlü bir niyete odaklanırsan ve önüne her ne engel gelirse gelsin vazgeçmez ve odağına olan konstrantrasyonunun dağılmasına izin vermezsen, evrenin sonsuz yaratıcı gücünü harekete geçrirsin..

Evrenle birlikte yaratımda sınır yoktur..Ama bunu kavraman için hayatı taahhüt ederek deneyimlemelisin..Kendini görmeye istekli olmalısın..Kendini birşeye taahhüt edersen kim olduğunu her yönünle ifade edersin..Eğer hedefin için herşeyini verirsen, herşeyin açığa çıkar. Güçlü olduğun yönler, yeteneklerinin yanında zayıf yönlerin ve gölgelerin de..Taahhüt herşeyi ifşa eder..Deepak Chopra..

Sevgilerimle..

*
Commitment is the ultimate assertion of human freedom. It releases all the energy you possess and enables you to take quantum leaps in creativity. When you set a one-pointed intention and absolutely refuse to allow obstacles to dissipate the focused quality of your attention, you engage the infinite organizing power of the universe.
There is no limit to your ability to co-create with the universe, but to find that out, you must engage life with commitment. You must be willing to put yourself on the line because when you commit yourself to anything, you express every aspect of who you are. If you give everything you have to your chosen pursuit, your strengths and talents, as well as your weaknesses and shadows, will all be exposed. Commitment brings up everything...Deepak Chopra

With My Love

9 Şubat 2012 Perşembe

Şans - Good Luck


Geçenlerde sevdiğim bir arkadaşım, şanslı olmaya ihtiyacı olduğunu söyledi..Ondan beri şans konusunu irdeliyorum..Ve karar verdim ki, şanslı olup olmamak bir seçim bilinçli bir insan için..
Diyelim ki hayatınızda akışınızda olamadığınız, zor bir dönem geçirdiniz..Bu herkesin başına gelebilir..Mühim olan o ana kattığınız yorum, yaşananı hangi klasöre ne şekilde koyduğunuz..Zira gelecek yaratımlarınıza yansıyacak olan odur..'Talihsizim' yorumu, gelecek yaratımlarda gerçekleşecektir..Gerçekleştikçe, siz daha çok inanacak, inandıkça daha çok yaratacaksınız..Ayrıca, bazı insanlar dramı ve dram anlatırken aldıkları ilgiyi çok severler..Dramla beslenirler..Talihsizlik, onlar için bir anlamda talihtir..Dramla beslenen taraflarını mutlu eder..
Halbuki buna odaklanmak yerine, şanslı olduğunuz anlara odaklanıp, şükrederek..Geleceğinize çok daha güzel tohumlar ekebilirsiniz..Sürekli dile getirdikleriniz, ne kadar şanslı olduğunuz ve buna ne kadar şükran duyduğunuz olursa...Şansa tekrar davetiye çıkarmış olursunuz..
Sevgilerimle
*
Recently one of my beloved friends , told me that he needed to have luck..Since than I am
thinking about having good luck..I decided that being lucky or unlucky is for a conscious person just a choice...
Let's say you have gone through a difficult time in your life, where you were out of flow.. This can happen to everyone..Important is your interpretation, in which file you put what you have gone through..Because this will effect your future creations..If you tell yourself that you were unlucky, this will come true in your future creations..When it becomes true, you will start to believe in it..When you start to believe in it, it will become more and more your reality..Also, some people like drama and also the attention they get when they tell drama..They sustain themselves with drama..Being unlucky is for them actually luck..It makes the part of them that is fed by drama happy...
Instead of focusing on this, we can focus on times that we were lucky and feel gratitude..So we will have much better seeds for the future..If what you tell about all the time is about how lucky you are and how grateful you are for this..This will be an invitation for good luck..
With My Love

8 Şubat 2012 Çarşamba

Cennette Bir An - A Moment Heaven

Bugün huzurlu birkaç dakika seçtim..
Sevgilerimle
*
Today I choose some moments of peace.
With My Love

Kungfu Panda



Usta..Usta..
Kötü bir haberim var..Shifu...
Sadece haber vardır..
Kötü ya da iyi haber diye birşey yoktur.
Usta, senin öngörün doğru çıktı..
Tai Long hapisten kaçtı..
Buraya doğru yola çıkmış..
Bu kötü haber..
tabii eğer Ejderha savaşçısının
onu durduracağına inanmazsan..
Panda mı? Usta, o panda bir
Ejderha savaşçısı değil..
Onun burada olmaması gerekiyordu..
O bir kazaydı..
Kaza diye birşey yoktur..
Evet, bunu biliyorum..
Daha önce söylemiştin..
-İki defa..
Bu da bir kaza değil..
Arkadaşım, panda ne kendi kaderini
ne de senin kaderini
sen kontrol ilüzyonunu bırakmadıkça
gerçekleştiremeyecektir.
İlüzyon mu?
Evet..Şu ağaca bak Shifu..
Ben onun benim istediğim zaman
çiçek açmasını sağlayamam.
Ya da vakti gelmeden meyve vermesini..
Ama Kontrol edebileceğimiz şeyler de vardır..
Meyvenin ne zaman düşeceğini
kontrol edebilirim..
Ve tohumu nereye ekeceğimi kontrol edebilirim..
Bu ilüzyon değildir, Usta..
Evet.Fakat ne yaparsan yap..
O tohum bir şeftali ağacı olacaktır..
Sen bir elma veya portakal ağacı dileyebilirsin..
Ama şeftali ağacın olacaktır.
Ama bir şeftali Tai Lung'u yenemez.Belki de yenebilir..
Sen ona rehberlik etmeye razı olursan..
Onu beslersen..
Ona inanırsan..
Ama nasıl? Nasıl?
Senin yardımına ihtiyacım var, Usta..
Hayır, sadece inanmaya ihtiyacın var..
Söz ver bana , Shifu.
İnanacağına söz ver..
Deneyeceğim..İyi..Benim zamanım geldi..
Sen yolculuğuna bensiz devam etmelisin..
Sen nesin? Bekle?Usta.
Beni terk edemezsin..
İnanmalısın...
Usta...

Sevgilerimle

*

6 Şubat 2012 Pazartesi

Labirent 10.Yıl Partisi - Labyrinth 10th Anniversary

Yıllar akıp geçmiş..Vernon'un Istanbul'a gelmesi ve ilk seminerini vermesinin üzerinden 10 yıl geçmiş..5 Şubat Pazar günü Supperclub'ta kutladık bu özel geceyi..Candancığım mekanı yine özel bir hale getirdi..
*
Years have passed by. 10 Years have past since Vernon came to Istanbul and facilitated his workshop here..We celebrated this special event on Sunday the 5th of February in Supperclub. Dear Candan has made the location special again..


Vernon ve eşi Rose Grease müzikleri ile dans ederken..
*
Vernon and Rose while dancing on the music from the musical Grease..

İlerleyen saaatlerde muhteşem sesiyle İlay bize şarkılar söyledi..
*
Later on the night İlay sang for us with her amazing voice..

Eyvah..Bu da kim?..
*
Oh my God, who is this?

Vernon'u ilk Türkiye'ye getiren Zekiye ve Vernon'un eşi Rose..
*
Zekiye, who first invited Vernon to Turkey and Vernon's wife Rose..

 Banu kolunda ki ne öyle?..
*
Banu what do you have on your arm?
 
L.O.V.E..
Yeşimcik'e özel şarkılar söylendi..All That you want is another baby:))
*
Special songs where song for dear Yeşim..All That you want is another baby:)) 



Siyah bayanlar..
*
Women in Black..


Slayt Show'a bakarken.
*
While watching the slight show


Sevgilerimle
*
With My Love

3 Şubat 2012 Cuma

Istanbul Balmumu Heykel Müzesi- Istanbul Wax Museum

Kasım ayından itibaren artık bizim de bir balmumu heykel müzemiz var. Istanbul Sapphire'ın alt katında..
Renkli anlatımlarla yarım saatlik keyifli bir turla gezebilirsiniz.
*
Now, we also have a wax museum since November..At the basement of the Istanbul Sapphire..
You can have an enjoyable visit with colorful explanations in half an hour.

 Kazanova ile tanışmak için bir fırsat
*
A chance to meet Casanova..
 Elvis Presley de burada.
 Zeynepçik sürekli bunlar ölmüş mü? Yaşıyor mu diye sordu..Bir türlü anlayamadı
*
Elvis is also here..
Dear Zeynep kept asking whether they are dead or alive..She could not understand it..


Napolyon
*
Napoleon

Zeki Müren

Fazıl Say


 Haldun Dormen
Mevlana..
Bence görülmeye değer..
Sevgilerimle..
*
Mevlana
I think it is worth to pay a visit..
With My Love

2 Şubat 2012 Perşembe

Yine Kar- Again Snow


İstiklal Caddesi Yılbaşı Işıkları
*
New Year Lights on Istiklal Street


Bolu Gazelle Resort & Spa
Asansör Manzarası
*
Bolu Gazelle Resort & Spa
View From Elevator

Sapphire 54. kattan Istanbul ve Kar
*
Sapphire 54th Floor Istanbul and Snow


Zeynepçik de manzara yerine kar topuyla oynamayı tercih etti
*
Dear Zeynep prefered playing snowballs instead of looking at the view


Ayakizleri
*
Footprints

Sevgilerimle
*
With My Love