31 Ocak 2014 Cuma

9 Ocak 2014 Perşembe

Güvenli Hissetmek - Feeling Secure




Yakın ilişkilerde ortaya çıkan önemli bir dinamik 'olumsuz anlaşmalar' denen bir şeydir. Bunlar ilişkinin uyumunu korumak amacıyla yaşam enerjimizden ödün vermemizin yollarıdır.
Örneğin arkadaşları görmekten vazgeçebiliriz, çünkü partnerimiz o kişiden hoşlanmıyordur veya bir hobi ya da aktiviteyi bırakabiliriz, çünkü kendimize zaman ayardığımız için suçluluk duyarız..

İnsanlar güvenlik nedeniyle olumsuz anlaşmalara sarılır ama bir kişi eninde sonunda patlak verecektir, çünkü büyüme dürtümüz güvende olma dürtümüzden daha kuvvetlidir.

Krishnananda & Amana

Sevgilerimle

*

There is an important dynamic in close relationships called 'negative agreements'. These are ways that we sacrifice our life force in order to keep the harmony in our relationship.
For example we could quit seeing our friends, because our partner doesn't like them. or we quit a certain hobby or activity, because we feel guilty that we spent time apart..

In relationships, one could easily fall into negative agreements in order to feel secure, but this has to collapse sooner or later. Our drive for growth is stronger then our drive for security..

Krishnananda & Amana

With My Love

2 Ocak 2014 Perşembe

Reddetme - Rejecting



Eğer hayat sizi her hangi bir alanda red ediyorsa..
Bilin ki tam da o alanda siz kendinizi reddediyorsunuz. Kendinize sorun, kendimi bu alanda nasıl red ediyorum..
Örneğin Bedeninizi red ediyorsanız, karşı cins de sizin bedeninizle ilişki kurmayı red edebilir. Ya da bedeninize uygun olmayan kıyafetleri satan dükkanlarda, kötü ışığı olan aynalar önünde bulabilirsiniz kendinizi..
Ya da bir kadınsınız, kadın yönünüzle barışık değilsiniz. İçinizdeki kadın, ebeveynleriniz onayladığı türde bir kadın değil.. O zaman kendinize, tam da bu bu tavrı sergileyen erkekleri çekersiniz.
Fiziken kendinizi reddediyorsanız, beğendiğiniz erkek de sizi red edecek, tam da size göre ideal ölçüde olan bir kadını sizin yerinize tercih edebilecektir..
Ya da bir erkekseniz ve duygularınızı red ediyorsanız, sizi özünüz için değil, sunabildiğiniz maddi değerler için seçen bir kadını kendinize çekebileceksiniz. Sizi gerçekten sevebilecek kadınlar etrafınızda olsa dahi göremeyeceksiniz, fark edemeyeceksiniz. Hep çok para kazanmanız gerektiğine inanacak ve bazen de bu duruma sinirleneceksiniz.
Bir bakın bakalım bugün kendinize nasıl ve ne şekillerde red ediyorsunuz? Bu hayat tarafından size nasıl geri yansıtılıyor?..Burayı nasıl kabul edip, sevgi verebilirsiniz? Olası mı?

Sevgilerimle
*
If life is rejecting you in a way..
Just know, this is exactly the way you reject yourself. Ask yourself how am I rejecting myself..
As an example if you reject your body, the opposite might also reject having a body contact. Or you may find yourself in front of shops, which do not have the right clothes for you.. Or the mirrors of the dressing rooms have not the right lights.
You may be a women, who is not in harmony with her female side. The women inside you, is not been approved by your parents. Then you will find that you attract men, who treat you in a similar way.
If you reject your looks, the men you are attracted to will also reject you and find a women, who has the perfect body according to your standards.
Or if you are a man and you are rejecting your feelings, you will be attracted to women who will not appreciate your essence but what you can provide for them.. Your financial status!!!..Even if there are women around, who really could love you the way you are you will not see them nor be aware of them. You will have a belief system, that you need to earn a lot always and maybe be angry because of this.
Why not have look at yourself and see in which way and how you reject yourself..And how life is reflecting this back to you..How can you put acceptance and love in this area?.. Is it even possible for you..?

With My Love