8 Şubat 2015 Pazar

Hayat Seni Davet Ediyor - Life is Calling You


Bazen öyle bir an gelir ki..Tekrar çocukların kahkahalarını işitmeye başlar ve bunun verdiği mutluluğu tekrar hissedersiniz.Yürüdüğünüz şehir asfaltları ve curcuna içinde iki taşın arasından sızan, ufak bir çiçeği görürsünüz ve o çiçek sizi herşeyin ortasında sessiz ve dingin bir ana götürür yaşamı hissettiğiniz..Nedensizce bir melodi dökülür ağzınızdan, hiç bir şeye aldırmadan kocaman bir pizza yersiniz..Evinizde açan çiçeğin yanındaki ms inik tomurcukları fark edersiniz ve tatlı bir gülümseme yayılır yüzünüze..
Belki uzun süredir başaramadığınız, defalarca denediğiniz bir şeye canınız sıkılır, üzülürsünüz.. Belki de başarırsınız..Belki de nedeniniz yoktur herhangi bir şey için..Bir anda fark edersiniz ki, fark etmez.. Hiçbir şey fark etmez..Yaşam oracıkta, tüm güzelliği ile sizi bekliyor..Fark edilmeyi bekliyor.
Elde ettikleriniz, edemedikleriniz değil size mutluluğu veren, yaşamı yaratan.. Onlar sadece bahane..Yaşam her anın içinde, yanınızda, içinizde, önünüzde, üstünüzde.. Sizi çağırıyor..Hedeflerinizin, amaçlarınızın kör ettiği yerde, perdeyi kaldırmanızı ve bakmanızı, gerçekten görmenizi bekliyor.. Bir çiçek, bir çocuk, masmavi bir gökyüzü, ıhlamur kokusu..Birçok yolu var, sizi sürekli davet ediyor.. Ya siz görüyor musun? Daveti kabul ediyor musunuz?

Sevgilerimle

*

Sometimes there comes a moment.. You start to hear the laughter of the children again and feel the happiness it brings again. On the city pavements, between two stones you can see a flower blossoming amidst all the noise and crowd around..You look at it and brings you a peaceful and serene moment, where you can feel alive again. You start to hum a melody without any reason, you forget about all the 'don't's and eat a big pizza.. You notice the small buds next to the freshly bloomed flowers and a big smile comes on your face.
Maybe you are sad of something you tried for many times, but failed.Maybe you succeed, maybe you don't have a reason for anything. At once you are aware it doesn't matter. Nothing matters. Life is awaiting you with all its splendor. It waits to be recognized. Nothing that you gained or where not able to gain will give you happiness or make your life. They are only means. Life is all around you, in you, above you, in front of you. It is calling you..It waits for you, so you can take your blindfolds of, made of you goals, your plans etc. So you can really see..A flower, a child, the blue sky, the scent of linden..Lots of ways for you to tap into the life force.. It is inviting you all the time..And you? Are you able to hear the call? Are accepting the invitation..?

With My Love