4 Ağustos 2011 Perşembe

Premartha ve / and Svarup

Eressou'ya esas gitme nedenim yıllardır niyet ettiğim Primal ve Tantra seminerlerine katılmaktı. Primal 0-12 yaş ve Tantra 12-18 yaş dönemini yeniden yaşayıp şifalandırmak için yapılan seminerler..

Tantra'dan bir bilgi: bir kadın ilişkilerle ilgili ihtiyaçlarının çoğunu kadınlardan beslenerek edinmeli. O zaman çok daha temiz, az beklentili bir şekilde bir erkekle birlikte olacaktır. Örneğin güven, paylaşım gibi ihtiyaçlar öncelikle aynı cinsten arkadaşlıkla beslenirse daha sağlıklı ilişkiler oluşuyor..
*
The real reason for going to Eressou was in order to participate in the Primal and Tantra workshops. I had the intention since years. Primal is about healing 0-12 years and Tantra is about healing 12-18 years.
information from Tantra: a woman should nurture herself from other women. Then her attitude towards men will be more pure and with less expectations.For example needs like trust and sharing should first be met in the friendships with the same sex, this is a way to healthier relating..


Gramya bu seminerlerde asistanlık yapıyordu. Yıllardır tanıdığım ve sevdiğim bir arkadaşım. Bu sefer katılmama etken o oldu.
*
Gramya was assisting in these workshops, a dear friend I know since years. She inspired me to do it this time.
Premartha Ve Ben..Svarup'un resmini bir türlü yükleyemedim ne yazık ki..www.primaltantra.com
*
Premartha and Me. Unfortunatly I somehow couldn't load Svarup's picture..www.primaltantra.com

Sevgilerimle
*
With My Love

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder