25 Nisan 2012 Çarşamba

Yıllar Sonra Paten- Iceskating After Years

Zeynep'ten çok öğreneceğim var..Bükülmez bir niyetle nasıl istenir..İstediğinin arkasında nasıl durulur..
Sebat edilir..Acabalara, kuşkularla nasıl girilmez..Ve sonunda niyet gerçekleşince nasıl tadı çıkarılır..
Zeynep beni paten kaymaya nasılsa ikna etti sonunda..10 Yıl sonra ben de tekrar kaydım..Belki de ondan çok eğlendim..
*
I need to learn a lot from Zeynep..How to ask for something with an unbended intent..How to stay with your wish..To persist..Not to go into doubts or not to wonder wheter it is right..And finally, when your wish becomes real, how to enjoy it totally..Zeynep managed to bring us to ice skating finally..I have been scating again after 10 years.I even had more joy then her..

Ben her yaz aldığım gibi, bir Birckenstock terlik bakarken, Zeynep en uzun topuklu ayakkabıları deniyordu..
Sevgilerimle
*
Like every summer; I was looking for  a Birckenstock, while Zeyneo was looking for the shoes with the highest heels..

*
80lerin sonunda herkes gibi Katherina Witt hayranıydım:))
At the end of the 80's I was a Katherina Witt as everyone also was..
With My Love

1 yorum:

  1. Dünya'da oldukça popüler olan ve ülkemizde de son zamanlarda popülerleşen buz pateni, buz hokeyi ve tekerlekli paten kullanımı, beraberinde bir çok web sitesinin de açılmasını sağladı. Bu siteler arasında özellikle 21 yıldır sporcu ve antrenörlük hayatına İstanbul Buz Sporları Klübü'nde devam eden, ülkemizde bu alanda bir çok tesiste başarı ile görev almış Necati DEMİREL'in kurduğu Patenci.com dikkat çekiyor.

    Patenci.com, sporun tam içinden gelen bir firma olmakla beraber yeni ürünleri Dünya ile aynı anda Türkiye'ye de getirmeyi hedefleyen ve her bütçeye uygun birbirinden kaliteli ürünleri bünyesinde bulunduran bir paten sitesidir. Buz hokeyi, tekerlekli paten ve artistik buz pateni gibi ürünlerin yanı sıra paten ekipmanları da Patenci.com'da bulabileceğiniz ürünler arasında.

    Sizde paten meraklısıysanız ve bu alanda alış-veriş yapabileceğiniz kaliteli/güvenilir bir web sitesi arıyorsanız Patenci.com tam size göre.

    YanıtlaSil