28 Haziran 2012 Perşembe

İthaa Denizaltı Restoranı Maldives- ithaa Undersea Restaurant Maldives





Ithaa, inci anlamında olan ve Maldiv Cumhuriyeti'nin Rangali Adası'nda suyun 5 metre altında yapılmış olan ilk denizaltı restorandır. 
Nisan 2010'da, restoranın 5. yılını kutlama amacıyla eğer restorana akşam yemeği için rezervasyon yapılmamışsa bir gece gecelemek de mümkündü. Restoran özel partiler ve düğünler için de kullanılmaktadır..

Sevgilerimle
*
Ithaa, which means moter of pearl the very first undersea restaurant in the world located 5 metres  below sea level at the Conrad Maldives Rangali Island  in the Republic of Maldives.
In April 2010, to celebrate the restaurant's 5th anniversary, it was made possible to sleep in Ithaa for the night if the restaurant is not booked for dinner. The restaurant is also used for private parties and weddings.
With My Love

1 yorum:

  1. Balayı için otel tercihimizi yaparken su altı restoranının bulunmasını göz önüne aldık. Bu yüzden Conrad Maldives Oteli tercih ettik.
    Büyüleyici, nefes kesici bir deneyim oldu bizim için, etrafınızda mercanlar, köpek balıkları, rengarenk balıklar ve diğer dev balıklar yüzerken siz suyun 5 metre altında yemeğinizi yiyorsunuz. Resimleri ve video ları Merak edenler için;

    http://yenibirsoyadimoldu.blogspot.com/2013/01/maldivler-ithaa-restoran.html

    http://yenibirsoyadimoldu.blogspot.com/2012/12/maldivler-balayi-devam_5.html

    YanıtlaSil