6 Ağustos 2012 Pazartesi

Tarot

Öz - Ana Kartlarınız
sizin doğumdan itibaren hangi etkileşimleri taşıyacağınızı yorumlar.
Yıldız
Güç
Yıldız, kozmosa kuvvetli bir bağlantıyı temsil eder, büyük resmi anlamaya açık bir kapı. Barış, uyuma söz veren iyimser bir karttır, ve umut, fark etti. Bir fark edilmesi için yıldızın arkasında kuvvetlerin dolu gücü, güvenmeli olduğu için ve kozmik koşullarda bütün şeylerin, dışarı dengelediğini kabul etmeli olduğu için; Rahatsızlıkların, bazen uyum genelde garanti etmek için zorunlu olduğu. Böyle güven için ödül, kozmik bir ölçekte görüştür, ve onlara senin etrafında senin ılık, sıkıntısız kalbin boyunca yayabilen iyi-yaşamdan hisseder.

Aptalın veya imparatoriçenin, senin kişisel kartlarının arasında olduğu zaman, yıldızın etkisi, artırılabilir. Senin kişisel kartlarında ay veya kuleye sahip olmak, onun etkisini azaltabilir.
Kuvvet, iç bir gücü ifade eder, idare, yapacak, ve iç gelişmesi, yapabilirdi. Hakim olan olanlar duyguları boyunca, ve kişi kuvvetinin, temsil ettiği her iki başarı ve başarısızlıktan öğrenim, onların, fiziksel kuvveti uygulamadan etkili olduğu bir yere uzandı, fırtınalardan havaya uygun en kaba, ve daha az şanslı bırakmak için muhtemel değil. Kuvvet hem de, bağışlanma ve merhamet için büyük bir kapasiteyi ifade eder. Kuvvet, o kadar çok zor hayat koşulunu yenmenin hakkında olduğu gibi kazanmanın hakkında değildir, ve senin kenarına diğerlerini rahatlatmak için iyi elle yapılan iknayı kullanmak.

Asılan adamın, senin kişisel kartlarının arasında olduğu zaman, kuvvetin etkisi, artırılabilir. Senin kişisel kartlarında at arabasına sahip olmak, kuvvetin etkisini azaltabilir.
 Eğer tekrar bir okuma yapmak istiyorsanız lütfen buraya tıklayınız.

Siz de kendi kişisel tarota kartlarınızı öğrenmek isterseniz:

http://www.turkish-media.com/astroloji/kisisel-tarot-kartlari/getCards.php
Sevgilerimle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder