9 Ocak 2014 Perşembe

Güvenli Hissetmek - Feeling Secure




Yakın ilişkilerde ortaya çıkan önemli bir dinamik 'olumsuz anlaşmalar' denen bir şeydir. Bunlar ilişkinin uyumunu korumak amacıyla yaşam enerjimizden ödün vermemizin yollarıdır.
Örneğin arkadaşları görmekten vazgeçebiliriz, çünkü partnerimiz o kişiden hoşlanmıyordur veya bir hobi ya da aktiviteyi bırakabiliriz, çünkü kendimize zaman ayardığımız için suçluluk duyarız..

İnsanlar güvenlik nedeniyle olumsuz anlaşmalara sarılır ama bir kişi eninde sonunda patlak verecektir, çünkü büyüme dürtümüz güvende olma dürtümüzden daha kuvvetlidir.

Krishnananda & Amana

Sevgilerimle

*

There is an important dynamic in close relationships called 'negative agreements'. These are ways that we sacrifice our life force in order to keep the harmony in our relationship.
For example we could quit seeing our friends, because our partner doesn't like them. or we quit a certain hobby or activity, because we feel guilty that we spent time apart..

In relationships, one could easily fall into negative agreements in order to feel secure, but this has to collapse sooner or later. Our drive for growth is stronger then our drive for security..

Krishnananda & Amana

With My Love

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder