17 Mart 2014 Pazartesi

Inna Segal İlişkiler Hakkında - Inna Segal on Relationships



Bir çok insan,  romantik olarak tanımlayamadıkları veya bir kategoriye sokamadıkları  ilişkilerde  yakınlıktan ve kalplerini açmaktan korkuyor. İşlemeyen veya insanlara bir hapishanede oldukları izlenimini veren bir çok ilişki veya evlilik var.
Aşkın keskin sınırlarının yumuşadığı bir bir zamana girdiğimize inanıyorum. Kalbimizi açmak ve hayatımız zenginleştirmek  için değişik insanlara ve deneyimlere ihtiyaç duyduğumuzu fark etmeye başlıyoruz. İnsanlığın evriminde öyle bir noktaya geldik ki, birlikte olduğumuz insandan gerçek dışı beklentilerde bulunmamız gerekmiyor, onun tüm ihtiyaçlarımızı karşılamasını beklememiz gerekmiyor.
Biz toplum olarak olgunlaştıkça, aşkı yargılamayı durduracağız ve hem kendimize hem de itina ettiğimiz başkalarına çeşitli insanlarla derin ve tatmin edici bağlantılar geliştirmek için izin vereceğiz. Kalplerimizin genişlemesine izin vereceğiz ve kontrol, kurallar ve koşullanmalar yerine bilgelik, özgürlük, saygı dolu aşk deneyimlerine açık olacağız. Hem kendimize hem başkalarına; katı bir şekilde yargılamadan,, kıskançlık ifade etmeden, ya da bizim sunabileceğimizden daha fazlasını arzuladıkları için suçlu hissetmelerine neden olmadan derin bağlantıları deneyimleme ve keşfetme şansını tanıyacağız. Bunun yerine Dünyada sevgi dolu, bilge ve bize ilham veren birçok harika insan olduğunu fark edeceğiz. kalplerimizi açtığımızda hızla gelişir ve büyürüz. ( İyi Yaşamanın Sırrı Kitabı Inna Segal) 

Inna Segal, Vizyoner içgüdüsel Şifa®’nın yaratıcısı ve Vücudunuzun Gizli Dili ve Renkli Kartların Gizli Dili Kartlarının, ödüllü çok-satan yazarıdır. Inna tanınmış bir uluslararası şifacı, profesyonel konuşmacı, yazar ve televizyon sunucusudur.  En son çığır açan kitabı, İyi Olma Halinin Gizli Yaşamı 2013 Eylül ayında yayımlanmıştır.

                              

17-18 Mayıs 2014      Istanbul Konak Otel
Ayrıntılı Bilgi ve rezervasyon için:

İletişim:  +90 538 354 44 49  info@kampaworkshops.com
Bu telefon hafta içi 09:00-19:00 saatleri arası kullanımdadır.

Sevgilerimle

*


Many people are deeply fearful of closeness and of opening their hearts to a person they cannot define or put into a category of a romantic relationship. Thus, we have a lot of marriages and relationships that either don’t work or make people feel like prisoners.
I believe we are entering a time where the strict boundaries of love are becoming blurry. We are beginning to recognize that we need different people and experiences to open our hearts and enrich our lives. We are coming to a point in human evolution where we no longer have to place unrealistic expectations on the person we are with, and expect him or her to meet all our needs.

As we mature as a society, we will stop judging love and allow ourselves and those we care about to develop deep, satisfying connections with a variety of people. Thus, we will allow our hearts to grow, and enter into an experience of love with wisdom, free- dom, and respect rather than rules, conditions, and control. We will give ourselves and others the chance to explore and experience deep connections without the need to judge harshly, express jealousy, or make them feel guilty because they may desire more than we can offer. Instead, we will realize that there are many incredible people on earth who have a lot of love, wisdom, and inspiration to offer us. By opening our hearts, we greatly evolve and grow. (From the Secret of  Life Wellness)

Discover The Secret of Life Wellness: Introductionary WorkshopTurkey
10.00am - 7pm each day
Discover The Secret of Life Wellness: introductionary workshop
2-day workshop
For Turkey workshops, please contact Ayse on +90 532 2326292  or info@kampaworkshops.com    www.kampaworkshops.com
Saturday 17th to Sunday 18th May 2014

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder