6 Mart 2014 Perşembe

İnançsızlık - Disbelief



Hani bir konu da uğraşırsınız da, hep aynı sonucu alırsınız..Çalışırsınız o konu üzerine, ama bir türlü inancınızı geliştiremezsiniz. Konu açılınca yüzünüzde umutsuz bir ifade ile nasılsa olmuyor dersiniz.
Aslında, danışanlarımla çalışırken fark ettim ki, eğer bir konuda tüm çabalarınıza rağmen ilerleyemiyorsanız bütünlüğünüz yok. Yani bir parçanız 'kalk gidelim' derken, bir başka parçanız da 'hayatta olmaz' diyor. Siz o 'hayatta olmaz' diyen nağmenin farkında değilsiniz ve ne kadar çalışsanız da kıpırdayamıyorsunuz.
İnançsızlığınız da bilge tarafınızın aslında bir yerlerde bunu bilmesi ile ilgili. Size diyorki , daha engel olan kalıplarını tam temizlemedin.. Boşuna ilerleme bu şekilde..O halde vazgeçmek yerine, daha derinlerinize bakmalı, engel olan kalıplarınızı temizlemelisiniz eğer yol almak istiyorsanız..

Sevgilerimle
*
Sometimes there is an issue that you work with a lot and have the same result all the time. You work on the issue, but you can not believe that you will make it. Whenever you talk about it, you will have a desperate face expression and explain how it is not possible. 
Actually, while working with my clients I realized, that if you can not proceed in a certain area of your life although you make all the effort it is because you lack integrity. a part of you may say 'let's Go', whereas another part will say 'No way'. You are most of the time not aware of the part, which says 'no way'. Therefore although you work hard, you can not get there.
Your disbelief is your wise part, knowing somewhere deep inside about it. It tells you, you didn't clear your blockages still. Don't move on like this. 
What we need to do; is not to give up, but look deeper in you to find the blockages. So you can move on..
With My Love

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder