10 Aralık 2011 Cumartesi

Spirulina

Spriluna plantesis yeşil-mavi vir yosun türüdür, Afrika ve Meksika'nin alkali seviyesi yüksek volkanik göllerinde bulunan. Bu 3,5 milyar yaşindaki bitki Dünyadaki en içeriği zengin beslenme kaynağı olarak ortaya çıkmıştır. Güneş enerjisini yaşamsal içeriğe dönüştürme becerisi nedeniyle..Spirulina, protein, vitamin, mineral, faydalı yağ asitleri, phyto beslenme takviyesi ve antioksidanlar içeren müthiş bir içeriğe sahiptir.Günümüzün süper gıdası olarak ilan edilmiştir. Günlük beslenmenize ekleyin..Örneğin Lifeco'da (http://www.lifeco.com.tr/) bulunmaktadır.
Sevgilerimle
*
Spirulina plantesis is a blue-green algae, which occurs naturally in the highly alkaline volcanic lakes of Africa and Mexico. This 3,5 billion - year old organism has emerged as one of the most complete sources of nutrition on earth, because it has the remarkable ability to convert sun energy into vital substances.Spirulina contains a phenomenal combination of protein, vitamins, minerals, essential fatty acids, phytonutrients and antioxidants..It has been declared as the superfood of this time..include it in your daily food. For example you can get in Lifeco (http://www.lifeco.com.tr/)
With My Love

1 yorum:

  1. Merhabalar,yaklaşık 3 senedir spirulina kullanıyorum. normalde 2 tablet içerken kendimi hasta hissettiğim zamanlarda bağışıklık sistemimi güçlendirmek için 4 tablet içiyorum ve ertesi güne kendimi inanılmaz enerjik hissediyorum. selülit tedavisinden kimse bahsetmemiş sanırım ama ilk 10 günlük düzenli kullanımda bile selülit görünümünde inanılmaz bir değişim ve azalma söz konusu... son olarak ise şuan tükenmek üzere olan mucizevi gıdamızın indirime girmiş olması da daha da ŞAHANE! TEŞEKKÜRLER ALGBİOTEK :) satın almak için kullandığım sitenin linkini verelim tam olsun.

    http://www.mucizegidalar.com/

    YanıtlaSil