4 Şubat 2013 Pazartesi

04 ŞUBAT 2013 SAAT 04.15 AY AKREP’TE KUZEY AY DÜĞÜMÜ ILE KAVUŞUYOR.


04 ŞUBAT 2013 SAAT 04.15 AY AKREP’TE KUZEY AY DÜĞÜMÜ ILE KAVUŞUYOR.


Derinlerde yatan korku, karanlık içindeki o minik, soluk pırıltı bir yansımadan başka bir şey değil. Başını yukarı kaldırmaya cesaret ettiğin an ışığın aslı ile yüzleşeceksin.

Kuzey Ay Düğümü sana senin yolunu gösterir, gitmen gereken yolu. Yol boyunca öğreneceklerin seni olgunlaştıracak, bilgeleştirecek, seni sen yapacaktır. Kuzey Ay düğümü… Özlemini duyup da olmaya korktuğun Öz’e gitmen için gerekenleri verir. Olmaya korkarsın, çünkü Öz’e giden yolda hiç bilmediğin deneyimler seni bekler. Eski, tanıdık olan yavaş yavaş solar. Yeni olan seni kucaklamaya çalışır, ancak yeni ürkütür bazen. Yeni değişimdir. Değişim, bağımlılıklardan kurtulmaktır. Bağımlılıklar ise sevgi ile karıştırdığımız duygulardır. Yeni bir elbise alırken bile, dolabındaki birçok elbiseye benzer bir şey alırsın. Hiç tarzın olmayan bir şeyi kaç kere denedin ya da güvenle taşıdın?  Kaç kere farklı davranmak istedin, kalıplarını kırmak istedin ama yapmaya cesaret edemedin?

Şimdi, Kuzey Ay Düğümü Akrep burcunda ilerlerken, kendi en derininde, doğru olacağını bildiğin dürtüleri ortaya çıkarır. İlla yapmak isteyip de, korkup yapmadığın… Başkaları ne der diye ürküp geri çekildiğin hedeflerin, isteklerin arzuların… Hepsi Kuzey Ay Düğümü. Akrep olduğu için istediğin ama bir o kadar da korktuğun şeyler. Seni dönüştürmeye yarayacak, ancak düzenini bozar diye korktukların… Düzen dediğin nedir ki? Bir gün gözünü kapattığında ortada senin düzen dediğinden, kaybetmekten korktuğun alışkanlıklarından geriye ne kalır? Dünyaya ait madde ve duygular hepsi dünyada kalır sen göçüp giderken… Bu yüzden değişmeye cesaret et. Korku bilinmeyene karşı vardır. Bilinmeyen bildik olana dönüştüğünde geriye korku kalmaz.

Yarın sabah saat 04.15 ‘te Kuzey Ay düğümü Ay ile kavuştuğunda derinde sandığın birçok duygun meydana çıkacaktır. Sabaha karşı bu saatte uyanıp kısa süreliğine içine dönüp düşün.

Korkuların ne?

Arzuların ne?

Korkularınla arzuların nasıl çakışıyorlar?

Hala büyüyorsun, büyüyünce ne olmak istiyorsun?



Savaşçı olduğunu hatırla ve gücünü kendi savaşın için topla. Şimdi kendinle savaşmalısın. Atıl, bağımlı baskın tarafını, içinde hapsettiğin özgür ve yükselmek isteyen, o cılız tuttuğun, dünyevi bağımlılıklara köle ettiğin tarafınla yenmelisin. Bunu başarabilmek için özgüven ve güç toplamalısın, sağlıklı olmalısın. Bu yüzden aşağıdaki çalışma ile kendini güçlendirebilip savaşa hazırlanabilirsin. Bu çalışma benim sana önerdiğim bir çalışma, ancak emin ol, senin elinde senin bildiğin daha birçok çalışma var. Onlardan birini kullan istersen.

Yarın sabaha karsı saat tam 04.15’te Göbek deliğinin iki parmak altındaki noktaya, yani Güneş Çakra'na odaklan. Her nefes alışında Güneş'in enerjisini içine çektiğini, her nefes verişinde Güneş enerjisinin, yaşam enerjisinin içine, tüm hücrelerine yayıldığını hisset. Nefes alıp vererek tüm bedenini Güneş ışığı ile depola. Enerji dolduğunu, güveninin arttığını tüm hücrelerinde hisset. Güne bir savaşçı olarak başla. Ne istediğini bilen, bunun için mücadele edebilen bir savaşçısın sen. Dönüştürme gücün var. Kozadan çıkmazsan o kozanın içinde tırtıl olarak ölür kalırsın, oysa bu hayata renklerini yansıtmaya geldin. Kozadan çıkma vaktiJ

Sevgiler

Yurda Hal

Zeynep'e teşekkürlerimle

http://astroistanbul.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder