19 Şubat 2013 Salı

Debbie Ford



'Işığı Arayanların Karanlık Yüzü' adlı çok satan kişisel gelişim kitabının yazarı San Diego'da vefat etti. Debbie Ford 57 yaşında idi.
Aile sözcüsü Ford'un Pazar günü evinde öldüğünü beyan etti.

'Işığı Arayanların Karanlık Yüzü' Ford'a  kişisel gelişim alanında büyük bir iş alanı açtı. 1998'te Yazdığı roman okuyanlarının karanlık yüzlerini aşmalarına yardım etmek amacındaydı.

Kızkardeşi Arielle, bir beyanında yazarın insanları duygusal bagajlarından ve korkularından kurtulmalarına yardım etmek arzusunda olduğunu açıkladı.

Ford 8 kitap daha yazdı, seminerler verdi ve konusu ile ilgili Televizyonda ve radyoda programlar yaptı. Uyuşturucu bağımlılığı, boşanma ve hayatındaki kişisel mücadelelerini sık sık dile getirdi.

Der Ki:


Eğer karanlığınla barışırsan hayatın dönüşür. Tırtıl nefes kesici güzel bir kelebeğe dönüşür.Artık olmadığın biri gibi davranman gerekmez. Yeterli olduğunu ispat etmene gerek kalmaz. Karanlığını kucakladığında, korku içinde yaşamana gerek kalmaz. Gölgenin hediyelerini bul ve bu sonunda kendi gerçek halinin  zaferini sunar sana..O zaman her zaman arzuladığın hayatı yaratma özgürlüğüne sahip olursun..
Debbie Ford

Debbie Ford, sana sonsuz teşekkürlerimiz ve sevgilerimizle..


*
The bestselling author of self-help book “The Dark Side of the Light Chasers” has died in San Diego. Debbie Ford was 57.

A family spokeswoman says Ford died Sunday in her home.

“The Dark Side of the Light Chasers” spawned a self-help enterprise for Ford. The 1998 book aimed to help readers overcome their darker side.

Her sister, Arielle, said in a statement that the author wanted to help people break free from their emotional baggage and fear.

Ford wrote eight more books, led workshops and hosted TV and radio shows related to that topic. She often shared her battle with drug addiction, divorce and other personal struggles in her work.

She Says:



Your life will be transformed when you make peace with your shadow. The caterpillar will become a breathtakingly beautiful butterfly. You will no longer have to pretend to be someone you're not. You will no longer have to prove you're good enough. When you embrace your shadow you will no longer have to life in fear. Find the gifts of your shadow and you will finally revel in all the glory of your true self. Then you will have the freedom to create the life you have always desired.”
― Debbie Ford

Debbie Ford with our eternal gratitude and love..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder